oferta cursos de español

Cursus Spaans in Valencia, Spanje – leuk leren, leuke tips

Cursus Spaans in Valencia, Spanje

De wereld wordt steeds kleiner. Het is daarom belangrijk dat we meer dan één taal spreken. De globalisering zorgt er tegelijkertijd voor dat het ook makkelijk is om een nieuwe taal te leren. Een taal leren binnen Europa hoeft niet duur te zijn. Een stad heeft vaak meerdere scholen die taalcursussen aanbieden en reis- en verblijfskosten zijn tegenwoordig zeer betaalbaar. De vraag is niet langer óf je een nieuwe taal gaat leren, maar op welke taalschool je dat gaat doen! (Cursus Spaans in Valencia)

Voordat je een school en cursus kiest, vraag je je af in welk land je welke taal wil leren. Heb je eenmaal voor een land gekozen, dan is de plaats ook belangrijk. Spanje kent bijvoorbeeld grote verschillen tussen het noorden en het zuiden.

Cursus Spaans in Valencia met diploma

 

Een mooie middenweg is de stad Valencia, een prachtige plaats aan de middellandse zee aan de Costa del Azahar. In Valencia is het ’s winters nooit echt koud en in de zomer roept het strand je dagelijks. Het weer is het meest aangenaam van september tot december en van februari tot mei. De perfecte plek om een tussenjaar door te brengen en Spaans te leren of een werkgerichte taalcursus te volgen.

De taal, het land en de stad zijn gekozen. Maar op welke school ga jij het Spaans leren? Kies voor Pickup Valencia als je cultuur, mensen en een uitdaging voorop hebt staan!

Bij Pickup Valencia zijn we gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door kleine groepen met studenten en docenten die specifiek voor dit vak hebben gekozen, worden er grote sprongen gemaakt. Vooruit bedoel ik dan, en als je wilt ook in het diepe. Met activiteiten in en rond Valencia ontkom je er niet aan de taal te spreken en te begrijpen, óók buiten de lessen om!

Naast een cursus Spaans in Valencia op maat kunnen wij ook de accommodatie voor je regelen. Een heel huis, een appartement, een kamer bij een gastgezin – wij regelen het voor je. Met de garantie dat je midden in de stad verblijft en op maximaal een half uur lopen van de school.

Heb je vragen of wil je meer informatie over Valencia? Neem dan contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie

Cursus Spaans in Valencia, Spanje © 2015