Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Spanje – Pickup Valencia School 15/10/2015

Learn Spanish in Spain

Ons doel is om jou Spaans te leren in Spanje en om je de tijd van je leven te geven. Tegerlijkertijd zullen we naast jou de taal te leren ook de cultuur laten leren kennen. Een taalcursus Spaans is te volgen in het prachtige Valencia dat aan de middellandste ze ligt.

In het centrum van de stad zul jij les krijgen in een authentiek gebouw die het echte Valencia uitstraalt. Ben je benieuwd? Kijk hier dan de foto’s.

Cursussen worden aangepast op jouw niveau. Wil je een week les hebben en ken je nog niets of kom je naar Valencia voor een langere perdiode en wil je echt goed Spaans leren, het is allemaal mogelijk. Wij bieden cursussen aan van 1 week tot 52 weken per jaar. Van niveau A1 tot niveau C2. Door middel van een test zullen wij achterhalen welk niveau het beste bij jou past.

Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Spanje is optimaal door het mooie weer en vriendelijke bewoners. Daarom bieden wij door heel het jaar activiteiten aan om dit nog eens te versterken. Spaans leren in Spanje wordt op deze manier onvergetelijk!

Onze leer methode is gericht op communicatie, dus weg met het passief leren en beginnen met praten en luisteren. Dit is namelijk het belangrijkste als je begint met Spaans leren in Spanje. Mensen zullen tegen je praten en verwachten een antwoord terug. Ons doel is dus om de studenten praktische vaardigheden van de taal mee te geven en om hun te leren zichzelf erin uit te drukken. Dit is de uiterste effectieve manier van leren en ervaren, want niet alleen de woorden zijn anders, het gebruiken van bepaalde uitdrukkingen en manier van praten verschilt ook.

Wil je naast een cursus spaans ook een accomodatie geregeld hebben? Dan bieden wij hulp. Klik hier voor meer informatie over de accommodaties.

Delux3-e1427056003505h07QBYpv4mvpOQb4XpdJLGn5IOltEzYFK3fJcmC3Kog

 

 

 

 

 

 

Waarom wil jij Spaans leren in Spanje? Voor ons maakt het niets uit, je bent van harte welkom en we zullen ons uiterste best doen om dit avontuur één van de beste te maken. Neem contact op voor eventuele vragen of opmerkingen!

Muchos abrazos team Pickup Valencia

#PickupSmile

Facebook

Instagram