spanish language and sports

Spaanse taal en sporten in Valencia – Spanje

Spaanse taal en sporten in Valencia – Spanje

Valencia, Spanje, een stad die door veel mensen onbekend is. Ga je naar Sevilla? Oh naar Valencia ja? Waar ligt dat? Nou in Spanje dus. En het is een prachtige stad. Altijd zon, maar niet te heet. Precies de temperatuur die nodig is om een stad te verkennen of een dag te luieren aan het strand. Witte zandstranden wel te verstaan aan de costa blanca. Met zo’n 300 dagen zon per jaar. Met geweldige retaurantjes en een park zo lang als Valencia zelf. Jardines de Turia. Van midget golf, tot een vierpersoons fiets huren. Van dolfijnen show tot sporttoestellen in de openlucht; het kan er allemaal.

 

Spaanse taal en sporten in Valencia

 

Sporten is erg belangrijk voor Valencianen en er zijn dan ook altijd hardlopers en andere sportievelingen te vinden in het park. De één rent 10 km de ander maar 2, het maakt niets uit. Maar voor de echte liefhebbers is er nu een nieuwe rennersweg aangelegd in Valencia. Wel 5,7 kilometer lang worden de hardlopers begeleid door het park heen en verteld hoever ze gerend hebben.

Met een zachte ondergrond, rustpunten en drinkkranen onderweg maakt dit het rennen een feestje.

 

Spaanse taal en sporten in Valencia

Dus wie zegt dat sporten verschrikkelijk is, kom een keer ervaren hoe gewedig mooi bewegen kan zijn. Voor je het weet ben je heel Valencia door.. Wat ook niet vervelend is met aan de ene kant een dierentuin met dieren in het ‘wild’ en aan de andere kant een museum en voor de feestbeesten onder ons twee uitgaansclubs die je even een celeberity laten voelen. Wil je meer weten over Valencia, het uitgaan, de taal leren en hoe het leven hier is? Vraag onze brochure aan en lees meer!

Er is nog één ding te melden en dat is geniet en #PickupSmile.

 

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van: http://www.valenciaciudaddelrunning.com/

Spaanse taal en sporten in Valencia – Spanje . Pickup Valencia 2015