alojarse en una casa española en Valencia

Taalcursus in Spanje

Pickup Valencia; Taalcursus in Spanje

‘We invite you to change perspective’

Een taalcursus in Spanje volgen, dit kan bij Pickup Valencia. Een taalschool gevestigd in hartje Valencia. In een prachtig authentiek gebouw die haar elementen uit begin 1900 nog laat zien. Dichtbij de hoofdstraat van de stad en in de gezelligste buurt, waar ook veel lokale zich bevinden om een hapje te gaan eten of een drankje te gaan doen.

Wij zijn een innoverend jong bedrijf die zich volledig focust op een goed verloop van jouw taalcursus in Spanje. Wij bieden naast verschillende soorten cursussen ook activiteiten en accommodaties aan. Wijnproeven in de natuur, fietsen door het park, wandelen door de stad of naar een museum. Alles is mogelijk bij Pickup Valencia. Qua accommodaties bieden wij een groot scala aan. Van hostels met gedeelte kamers tot een heel huis voor jou en je vrienden/familie/collega’s.

Klik voor meer informatie over accommoddaties of activiteiten.

Ons doel is om een constante gezellige sfeer te creëeren  om zo de studenten te laten integreren met de school, klasgenoten en collega’s van Pickup Valencia. Een cursus thuis volgen of een taalcursus in Spanje volgen verschilt. Wij vinden het belangrijk om je in een vreemd land, waar je de taal nog niet van spreekt, op je gemak te laten voelen. Met onze academisch opgeleide docenten die veel ervaring hebben met buitenlandse studenten is veel mogelijk qua aanpassing van de lessen of activiteiten. Vraag dus gerust naar alle mogelijkheden die bij bieden.

2

Wil jij een taalcursus in Spanje volgen? Dan vragen bij om van te voren een test af te leggen zodat jij in een klas kan komen met studenten met het zelfde niveau als jij.

Waarom kiezen voor Valencia? Valencia heeft veel te beleven. Het heeft twee prachtige grote zandstranden, een park van wel 8 kilometer lang die dwars door de stad loopt. Er is een dierentuin, veel musea voor elke leeftijd, veel restaurantjes, wijken en plekken waar je geweest moét zijn en niet te vergeten ciudas de las artes en ciencias.

12043089_766097656850314_5763535855348031391_n

Ben jij benieuwd geworden naar onze taalcursus in Spanje? Wacht dan niet en ga in op onze aanbieding! Klik hier en vraag voor meer informatie.

Of kijk op onze facebook