Taalcursus in Valencia (Intercambio) – 01/10/2015

Taalcursus in Valencia

De prachtige stad aan de kust in Spanje, met altijd mooi weer, leuke inwoners en geweldige uitgaangsgelegenheden dat je er spontaan verliefd op wordt. Hier moet je geweest zijn. Wil je gewoon op vakantie of een taalcursus in Valencia volgen, het kan allemaal.

Een taalcursus in Valencia volgen is naast dat het heel leerzaam is, ook heel erg plezierig. Ga je op vakantie, maar wil je niet elke dag denken ‘wat ga ik vandaag weer eens doen?’ Of wil je de taal echt goed leren beheersen? Dan is een taalcursus in Valencia een perfecte oplossing. Twee tot vier uur per dag spaanse lessen volgen met een groep geinteresseerde mede studenten. Samen spreken en oefenen, maar na deze uren ben je klaar en ga je de stad verkennen. Langs ciudad de las Artes en las Ciencias, naar het strand, en kijkje nemen bij mercado de colon, naar Bioparc en rondjes lopen door Jardín del Turia.  Alles moet je als toerist gezien hebben.

Taalcursus in Valencia

Mercado cólon

Maar als je een taalcursus in Valencia volgt moet je meer ondernemen om Spaans te leren dan alleen naar de lessen gaan. Spreken met Spanjaarden, tv kijken of een Spaans tijdschrift kopen. Het helpt allemaal bij het verbeteren van je kennis. Een aanrader is een tijdschrift kopen, deze kosten hier namelijk maar 2 of 3 euro (Krant is vaak te ingewikkeld geschreven).

Iets anders om je taalcurus in Valencia een extra boost te geven na het nuttigen van het diner in een van de geweldige restaurants in stad, is naar een ‘intercambio’ te gaan. Elke avond van de week wordt er een ander café in de stad afgehuurd om een intercambio te houden. Dit betekent dat mensen die een taal willen leren bij elkaar komen en gaan spreken in de voor hun nog vreemde taal. Met een wijntje of een biertje erbij wordt dit soms nog makkelijk ook. Een gemoedelijke sfeer en blije mensen.

Taalcursus in Valencia

Een avond spreken in een vreemde taal begint om 19.30 en eindigt om 23.00 uur. In je eentje naar binnen lopen is geen probleem, de organisatie zal je herkennen en vragen voor welke taal je bent langsgekomen. Hij introduceert je en zal zorgen dat je bij de juiste groep wordt aangesloten.

Wil je meer weten over een taalcursus in Valencia en de intercambio avonden?

Kijk dan op pickupvalencia en op idiomasenvalencia.

#PickupSmile