Valencia dierentuin

Valencia dierentuin – Bioparc – Help de natuur

Bioparc is een prachtige dierentuin in Valencia die dieren de ruimte geven om te leven, zonder hokken en kleine ruimtes. Een park waarin je je voelt alsof je in de wildernis loopt. En nu hebben ze een geweldig initiatief genomen. Lees het hier.

Valencia dierentuin ‘Bioparc’ is gestart met een nieuw geweldig initiatief genaamd BIODIAS. Tijdens deze zogenaamde ‘Bio dagen zal de prijs van het ticket zal veel lager zijn en een deel van de inkomsten zal worden bestemd voor een groot project, gehouden door Fundación Bioparc.

Als je houdt van de natuur en dieren is Valencia Zoo een must-see attractie in Valencia. Er zijn verschillende soorten dieren die allemaal vrij rondlopen, omdat er geen kooien binnen zijn. Valencia zoo ligt in het westen van de stad, in een prachtige omgeving die de leefgebieden van de dieren herschept.

De speciale prijs zal elk weekend actief zijn tot 12 oktober 2015. De vergoeding zal slechts 15 € + 1 € die rechtstreeks gaat naar FUNDACIÓN BIOPARC.

Hier is de flyer het initiatief:

valencia zoo

Valencia dierentuin

Fundación Bioparc is een non-profit organisatie die een groot aantal projecten over de hele wereld verzorgt om de natuur en dieren te beschermen tegen misbruik, vervuiling, enz.

bioparc

Valencia dierentuin

De belangrijkste plaatsen waar de organisatie werkt zijn mediterrane en tropische wouden, met al hun dieren, zowel hier als in-situ. Het merendeel van bos gebieden zijn al verloren, dat is de reden waarom we nu moeten beschermen. Het is berekend dat er 10,000 (ongeveer) per seconde gesloopt wordt. In Madagascar is er slechts 10% van het oorspronkelijke bosgebied over.

valencia zoo

Valencia dierentuin

Wij denken dat de natuur geweldig is en absoluut één van de belangrijkste dingen in de wereld. Hier in Valencia ademen wij zuivere lucht in en hebben we genoeg groene plekken om te relaxen. Dus kom ons bezoeken en neem een kijke in Valencia zoo – Bioparc en steun de natuur.

bioparc2

Volg ons op Instagram en op Facebook ! #PickupSmile

 

www.bioparcvalencia.es/

and