Wat te doen in Valencia in November; 10 keer leuke dingen

10 keer leuke dingen; wat te doen in Valencia in November
Het is november! En dus wordt het kouder en killer in Valencia, maar niet getreurd! Hier zijn 10 festiviteitjes die je bij kan wonen om deze maand gezellig en gelukkig door te komen.

Feest van de film ( 3 – 5 november)
Op deze dagen zullen door heel Valencia films gedraaid worden voor slechts €2,90!

MUV! (5 – 8 november) wat te doen in Valencia in November
Circuito Música Urbana Valencia, een weekend lang heerlijke muziek te beluisteren in verschillende cafés en restaurants in Rusaffa, Valencia. Het doel is om de stedelijke muziekscene te bevorderen met creativiteit en diversiteit. Houd jij wel van een drankje terwijl je luistert naar live muziek? Kom dan dit weekend naar Rusafa!

wat te doen in Valencia in November

Excursión agroalimentaria a Viver (14 november) wat te doen in Valencia in November
Geweldige kans en een unieke gelegenheid om te genieten van de cultuur van de Alto Palancia olie. Bezoek de olijfbomen, neem deel aan de olijfoogst en lunch in dit prachtige olijfgebied. Samen met een rondleiding door de stad is dit een top ervaring die je niet snel zult vergeten!

Gastrónoma 2015 ( 14 – 16 november)
Het grote evenement van de gastronomie. Een open forum met grote chef-koks, fabrikanten, distributeurs, kleine winkeliers en ambachtslui van de gastronomische cultuur Valencia. Ervaar deze dagen en geniet van proeverijen, workshops, koken, debatten en nog veel meer. Dit evenement duur van 10.00 tot 20.00 uur, wees er dus bij!

Valencia Marathon (15 november) wat te doen in Valencia in November
De 35ste verjaardag van Trinity Alfonso Valencia Marathon wordt dit jaar gevierd, met een afstand van 42’195 kilometer. Elke atleet die voldoet aan de RFEA-regels kunnen zich inschrijven voor deze loop, voldoe jij hioer niet aan? Geen punt, want 35 jaar is een feestje waard. Dus ook naast de loopbaan ben je uitgenodigd!

Escenas de la Vida Conyugal “Scènes van het echtelijke leven” (18 november – 6 december)
Prachtig toneelspel in het Olypia theater, geschreven door Ingmar Berma en gespeeld door Erica Rivas en Ricardo Darín. Een verhaal die het publiek doet voelen, een verhaal over drama, liefde en scheidingen.

Felipe programma speciale 15e verjaardag van Prins Museum (21 november) wat te doen in Valencia in November
Elke zaterdag van november zal dit museum toelaatbaar zijn voor maar 5 euro per persoon. Op 21 november zijn er gratis activiteiten te beleven zoals astronomische observatie, recreaties van scènes uit de serie ‘ The Big Bang Theory’, live muziek en een kind concert in het Engels (na registratie).

WPT Estrella Damm Valencia Master (25-29 november)
Dit weekend komen spelers van over heel de wereld om zich te tonen op het veld in het glazen paviljoen Feria Valencia.

She’s The Fest (27-29 november)
Op dit geweldige festival is van alles te beleven. Kunst en muziek van binnen en buitenland. Vrouwlijke disciplines worden aanbeden bij die festival en muziek als in de film, mode, architectuur, fotografie, videokunst, dansen zullen bezichtigd kunnen worden.
Heerlijke afsluiters dus van de maand november!

wat te doen in Valencia in November

Volg ons op Facebook en Instagram !!